icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 maj 2015 06:26
4

Motigt men jag får se vågen som vägvisare

 Vägde mig imorse och gått upp ett halv kilo. Jobbigt men å andra sidan var jag ute och åt tre kvällar förra veckan varav två när det var fest på jobbet. Likaså Gröna stugan i söndags. Suck, men det är bara att kämpa vidare. Provade en kjol innan jag vägde mig och den satt lösare och det är ändå positivt.

Nu kämpar jag till vägningen nästa vecka och vill bli mer vän med vågen.

Gillar

Kommentarer

 • 28 maj 2015 07:13

  Tack Ebbesmor och jag är vid gott mod.Har inte hållit på så länge men känner att jag är på rätt väg. Längtar efter resultat och det är ju bra för då kommer motivationen och känns lagom att väga sig en gång i veckan för min del.

 • 28 maj 2015 07:41
  Bella50

  Man ska leva oxå. Pepp pepp 🌹👍

 • 28 maj 2015 08:48
  Pepp pepp :) Har själv börjat äta lite oftare och nu rör sig siffran neråt igen.
 • 28 maj 2015 09:21
  liliten

  Massor av Pepp till dig!!!

Logga in för att skriva en kommentar.