icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 januari 2015 21:34
1

Mörkrädd i tvättstugan

Dagen har gått bra idag. MIn goda omelettfrukost höll mig mätt hela förmiddagen.

Ikväll blev det tvättstugan och jag har sprungit upp och ned i trapporna. Har tänkt koppla av nu innan jag somnar med näst sista delen av danska serien Bron som vi har på dvd. Verkligen ruskigt spännande men inte bra att tänka på när man går ned i en mörk tvättstuga. Ruggigt värre och jag har verkligen fantasi. Nu är jag dock i hemmets lugna vrå och A sover och jag kan krypa ned hos honom i sovrummet när programmet är över. Inte så dumt att vara sambo . :-)  Allvarligt talat vågade jag aldrig se thrillers på teve på den tiden jag var singel. Nu blir det som sagt lite avkopping efter dagens bestyr och det ska bli skönt.

Gillar

Kommentarer

  • 20 jan 2015 10:25
    liiz
    Haha, är likadan! Tycker det är obehagligt att gå ner i källaren i min egen kåk, trots att den är inredd och vi har automatiska lampor - så det är aldrig mörkt heller! Man har tittat på för mycket hemskheter helt enkelt :)

Logga in för att skriva en kommentar.