icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 november 2014 09:43
3

Mitt wienerbröd var borta och lika bra var det

Ibland äter jag någon bulle på helgerna och nu hade jag bespetsat mig på att äta ett wienerbröd idag på morgonen i samband med frukosten. Vad snopen jag blev när jag kom upp och bara såg en tom plastpåse. MIn kära sambo hade varit uppe och ätit en tidig frukost och ätit upp båda. Så kan det bli och inte meningen att jag skulle ha något wienerbröd. -)

Idag ska jag dessutom besöka min f d granne som är 93 år och och hon kommer säkert att bjuda på något kaffebröd och då är det bättre att jag tackar ja då istället och äter. Ska bli roligt att träffa henne och jag ska köpa med mig en god choklad samt har en tvål från Marocko hon ska få.

Gillar

Kommentarer

  • 30 nov 2014 09:44

    Ja ibland får man oväntat hjälp :-) Snopet!

  • 30 nov 2014 09:57

    Snopet men ödets mening som sagt.. :-)

  • 30 nov 2014 10:44

    Snopet, men vältjmat. Det är bättre att du fikar med grannen, säkert roligare :-)

Logga in för att skriva en kommentar.