icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
6 mars 2018 07:13
5

Mitt nyckelord

Den här veckan har jag startat med ett nyckelord. Medveten närvaro! Ett ganska utslitet begrepp kan tyckas och inte lika " modernt" som när det kom för några år sedan men inte mindra viktigt för det.  Att vara närvarande i stunden och släppa sin oro.  Att lyssna på sitt inre och se vad som händer runt omkring i livet. 

Känns bra för mig att ha med mig dessa tankar och reflexioner just nu. 

Denna vecka är vi " barnfria" då styvsonen har åkt till Spanien. Brodern har också åkt tillbaka och det har varit ganska intensivt när han var på besök med två killar i huset.  I fredags kväll gick vi till Hermans och åt och vad trevligt det var samt en underbar vy över Stockholm.  Bra för killarna med buffé och de åt fyra portioner. De har verkligen god och fräsch mat och jag åt ett otroligt gott fröknäcke. 

Det enda som störde var en dörr som ledde rakt ut i trädgården, ungefär som en altandörr. Stod en tydlig lapp att inte använda dörren men ska man tro att folk brydde sig. Knappast utan kan man gå några meter mindre passar man på  när man själv har ytterkläder på sig oavsett kylan som drar in i lokalen. Dålig stil och den kalla luften förstörde maten. Jag pratade med personalen som var väldigt tillmötesgående men sade att man inte kan låsa dörren pga brandrisk och det var sådana regler.  De sade också att de försökt ställa en stol framför dörren men det hjälpte inte. Jag är inte förvånad.. Hur som helst låste de dörren utifrån och då blev det lugnare.  

En mycket lyckad kväll hur som helst och killarna blev ordentligt mätta. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 mar 2018 07:18

  Vad trevligt att ni gillade maten på Hermans. Det var så länge sedan jag var där sist och var därför osäker på nuläget. Trist att folk inte fattar varför man behöver ha stängt. 

 • 6 mar 2018 07:34
  Bella50

  Vad härligt att allt funkade fint under besöket.

  Lite ” lugn och ro” behövs ibland...lite egentid. ❤️✌️

  Grattis till din nya väg mot mål. 👏👏

 • 6 mar 2018 08:25

  Det var ett bra tips Lual och killarna var mycket nöjda. Både med maten och portionerna. Utsikten var däremot inte lika intressant.. Tack Bella och visst är det viktigt med lite egen tid ibland.

 • 6 mar 2018 08:52
  aregnisw

  Trevligt med en fin avslutning med ert besök, det där med dörren är ju konstigt att folk inte kan förstå, men man slutar aldrig att förvånas.

 • 6 mar 2018 09:16
  Lovis

  Klokt nyckelord med fina reflexioner smiley

  Bildresultat för medveten närvaro

Logga in för att skriva en kommentar.