icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 juli 2015 21:14
1

Mitt mantra fungerade bra

Igår var jag trött efter behandlingen och orkade inte så mycket.Behandlingen gick mycket bättre denna gång och nu är jag inte lika nervös inför nästa.Passade mig bättre också att ha en kvinnlig napraprat.Den manlige förra gången sade hela tiden Bra kämpat till mig. Märkligt, som det var någon slags tävling..Denna kvinnliga napraprat frågade istället hur det gick med omtänksam röst och passade mig mycket bättre.Det var och är jobbig behanding men jag hade ett mantra inom mig jag tänkte på hela tiden och det var att min axel ska bli bra. Gjorde det hela lättare. Jag hoppas så att jag ska tillhöra dem som svarar positivt på behandlingen. För tidigt att säga något ännu och vi får helt enkelt se. 

Har haft lite ont i magen senaste dagarna.Jag har svårt att hitta rätt LCHFkost just nu då det är mycket som känns som det river i magen. Funderar på att koka zuccchinipasta och göra en god köttfärssås i helgen.

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2015 22:02
  Bella50

  Ojdå, jag tänkte direkt på gallan. Har du stenar ?

  Det kan ju vara så olika symtom...allt ifrån lite molande till värsta anfallen.

  Inte ovanligt med gallkänningar i början med LCHF. Krya på dig ❤️

  Gott att behandlingen gick bättre...men att du blir trött tror jag beror på spänningen inför behandlingen. 

  Ha en bra mathelg. 👍🌹Jag åker på camping igen. Äter då lite frukost med maken på lördag. Sen hoppar jag på min vanliga rutt igen. 👍👍

   

Logga in för att skriva en kommentar.