icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 september 2013 19:27

Mindre socker och mer mat

Måndag och jag känner efter en vecka jag börjar tänka i andra banor. Mindre sockar och det har inte blivit någon choklad denna helg som substitut för lunch utan vanlig mat istället och jag känner att mitt sockersug börjar försvinna. Vi åt på Ikea igår söndag och jag nöjde mig med en enkel kycklingsallad med vatten och kaffe. Ingen chokladmoussé till efterrrätt och sedan på kvällen lagade jag en god gratäng med nötfärs och squash. Helgens "synd" och jag gillar inte det ordet utan vill hellre säga medvetet avsteg, blev att vi gjorde stekta bananer med glass till efterrätt. Känner mig ändå helt nöjd. Nu blir det kycklingfilé till middag och imorgon väntar fastan igen. Den här gången har jag förberett ett enkelt recept här från MD. Tror inte rätterna ska vara så krångliga som de är i boken jag köpte och det ska vara lätt att hitta råvarorna. Jag kör vidare och har även lagt in ett pass på Friskis denna vecka på onsdag kväll..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.