icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1072840
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 March 2016 08:38
3

Min vanliga frukost

Vaknade med lyckokänsla att vara hemma igen. Väldigt nöjd med resan men känslan att vara hemma är obeskrivlig. För mig som är lite flygrädd får jag alltid en känsla av eufori när planet landat och livskänslan förstärks på något sätt. Det är bra att resa och få nya perspektiv på saker och ting.

Jag har ätit smörgås till frukost i Spanien och idag har det blivit min vanliga LCHF-frukost. Bra och jag mår bättre av det! Smörgås  är vansinnigt gott men jag väljer bort det helt och även LCHF-brödet då det verkligen  är en av mina svaga punkter. Idag blir en lugn dag med tvättstuga och att göra i ordning hemma. A jobbar imorgon då han bytte sitt pass förra veckan men skönt för honom att vara ledig idag efter resan.

Gillar

Kommentarer

 • 12 Mar 2016 10:03
  marre64

  Borta bra men hemma bäst 😉  Hoppas att ni haft en underbar semester. Och det är svårt att äta LCHF på semestern. Men det viktigaste är ju att man fortsätter med bra val när man är hemma igen 😀

 • 12 Mar 2016 10:08

  Tackoch helt rätt samt detta med bra val är precis när jag tänkte när jag läste ditt kloka blogginlägg alldeles nyss. Livet är lite upp och ned men viktigast att man håller sig till sina bra vanor i det stora hela.

 • 12 Mar 2016 10:08
  Tita

  Skönt att vara hemma.....njuuuut!!

Logga in för att skriva en kommentar.