icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 juni 2014 21:45
2

Min snälla busschaufför dök upp igen..

Han som hjälpte mig denna hemska kväll när jag glömde min handväska på bussen. Fortfarande kan jag känna att jag tar ett krampaktigt tag om väskan på just den busshållplatsen.. I söndags när jag åkte från A var det han som körde bussen och han kände genast igen mig och sade att han undrat så hur det gått för mig. Vi pratade hela vägen till Jakobsbergs Centrum och vilken otroligt omtänksam person. Sådant vämer och jag är fortfarande så glad att jag fått tillbaka min handväska.. Som jag skrivit förut att vänlighet är en del av livets hemlighet! 

Gillar

Kommentarer

  • 17 jun 2014 22:10

    Vad roligt med trevliga människor! Det betyder så mycket! Jag förstår att du fortfarande tänker på det hela speciellt då du far den sträckan där det hände. Det är ju en hemsk upplevelse men sån tur att det slutade lyckligt.

  • 17 jun 2014 22:13

    Ja verkligen och tack Mosel. Kommer aldrig glömma känslan när jag såg ned mot mina händer för att upptäcka att jag bar två väskor men ingen av dem var min handväska.. Usch och känslan var helt obeskrivlig! Vill också sända mina känslor av tacksamhet till det unga paret i bilen som utan vidare vände om när jag viftade på vägen och hjälpte mig ned till bussstationen.. :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.