icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 juni 2014 21:36

Min potatissallad är färdig

.. nu. Ser fin ut. . Och jag är så slut att jag undrar om jag orkar äta den.. Jo en lite bit ska jag nog allt smaka.. 

Påminner mig om när jag var riktigt ung och jobbade på Hemtjänsten och den äldre kvinnan som berättade för mig hur mycket hon tyckte om kåldolmar  men hon var så trött när hon lagat till dem att hon inte orkade äta utan bara somnade.. Även om jag var ung som jag var och oftast utan empatisk förmåga som man kan vara då kunde jag låta bli att bli gripen av detta och jag har faktiskt inte glömt det.. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.