icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 maj 2015 20:59
3

Min oas och underbart vackra plats

 .. har jag fått vara på idag. Jag lyckades övertala A att vi skulle åka till Gröna stugan och äta lunch ute. Gröna stugan är en underbart vacker plats som ligger vid Lötsjön vid  Sundbyberg.  Jag älskar verkligen den platsen. Ger så fin energi och positiva signaler  och rogivande att sitta och se ut över vattnet.

En vacker dag idag och riktigt solig. Dock är jag glad att jag hade varm jacka med mig för ibland var det lite kallt.

För övrigt har vi pysslat lite hemma. Igår köpte vi en fin tavla på Ikea som nu är uppsatt över sängen i sovrummet. Vi  fastnade båda för den direkt och lustigt nog stämde färgerna precis in på våra sänglampor och säng så det blev verkligen snyggt.

Jagt tog också en tur till Jakobsberg centrum för jag ville köpa ett par ljusa sommarbyxor. Visste precis hur de skulle vara som jag ville ha men blev lite modfälld när jag bara hittade byxor med hål på knäna. Kände inte riktigt att det var något som skulle passa mig och plötsligt dök de bara upp. Ett par beiga,raka byxor som passade perfekt.:-)

Helgen har verkligen gått fort men två mycket fina dagar.

Gillar

Kommentarer

 • 25 maj 2015 07:39
  Bella50

  Då starar du veckan med en god eftersmak , härligt 🌹👍

 • 25 maj 2015 08:03
  gittan52

  Ja, visst är det fint vid Lötsjön. När våra barn var små bodde vi i Sundbyberg och jag gick ofta runt Råsta- och Lötsjön. Många olika fåglar kan man se där...

 • 25 maj 2015 09:59
  Tita

  Fina bilder ser så skönt och avslappnande ut!laugh

Logga in för att skriva en kommentar.