icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1073773
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 September 2013 07:35
2

Min fjärde fastedag

Godmorgon alla, Måste erkänna att även om jag tror starkt på denna diet så vaknade jag med en lätt olustkänsla imorse. Men bara lätt, för jag ska klara detta dock är det lite jobbigt att vara hungrig. Samtidigt så känns det så bra efter fastan och jag har ju också bara hållit på i två veckor. Idag ska jag försöka äta lunch ganska sent. Funderar på att försöka vänta till 13.30 som experiment.. Har tagit ledigt på förmiddagen för jag ska iväg och klippa mig. Brukar alltid få kaffe med choklad hos min frisör men idag blir det ett nejtack till det och jag gissar att vi kommer att diskutera 5:2 dieten en hel del. Verkligen något som alla pratar om just nu och rätt fascinerande vilken genomslagskraft dieten har. Tror mycket beror på att läkarna också rekommenderar den till skillnad när LCHF kom. Måste hinna laga mat innan jag ska iväg idag men har ett enkelt recept till lunch som finns här på siten. Lövbiff med champinjoner och spenat. Jättegott och kan rekommenderas.

Kommentarer

  • 19 Sep 2013 15:26
    Tack och pepp tillbaka! Man får äta tre mål om dagen men jag vill lägga tyngvikt på lunchen för då är jag som hungrigast. Har ätit senare lunch idag vid 14.00 och just nu känns det ganska bra. Kaffe och te får man dricka också. Tack och lov.. :-)
  • 19 Sep 2013 09:22
    Hjärta
    Pepp till dig! Får man bara äta 1 gång per dag med 5:2 metoden? Får man inte ens dricka kaffe utan bara vatten under fastedagen?

Logga in för att skriva en kommentar.