icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 maj 2014 21:18
6

Min barndoms gata

Igår promenerade jag och A bland annat på Hökens gata där jag växte upp som barn. Så märkligt att vara på en sådan plats som vuxen.. Vi bodde omodernt utan dusch, varmvattensberedare och inte så hög status att bo på söder på den tiden som nu. Kom inte in på den lilla gården där jag brukade leka pga portkod utan fick nöja mig med att hålla i portens handtag och jag visar en bild.

Gillar

Kommentarer

 • 20 maj 2014 09:44
  Gittebe
  Och det var där hon med eget bibliotek bodde? :) Kul när huset man bodde i finns kvar och man kan gå dit. Det väcker så otroligt många minnen. Bara genom att stå där igen. Fin bild. Du ser nöjd ut.
 • 19 maj 2014 22:47
  Där är verkligen fint!
 • 19 maj 2014 22:32
  På Ringvägen i hyreshuset bredvid den grekiska restaurangen Maestro :) Jag gick runt hörnet och kom direkt ner till kolonierna, så fint att promenera där nere och vid vattnet. Det finns så många fina platser på Söder :)
 • 19 maj 2014 22:22
  Vad kul! Jag gillar Söder! Jag bodde där i 1,5 år :)
 • 19 maj 2014 22:24
  Vad roligt Mosel och var bodde du då någonstans?
 • 20 maj 2014 19:47
  Tack Gittebe och visst är det fantastiskt att kunna komma tillbaka som vuxen.. Hon med eget bibliotek bodde i en villa i en förort och jag fick åka tunnelbana långt för att låna böcker där och gjorde det bara mer spännande.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.