icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 oktober 2015 20:27
3

Melon och köttbullar till middag

Lite annorlunda middagskombination som man ser ovan men inte dumt alls. A hade nämligen lagat köttbullar igår när han var ledig och riktigt goda. Jag skrattade för han berättade hur spisen bränts vid och visade ett  kort hur det hade sett ut innan han gjorde rent. Det roliga är att han lade ut bilden på Facebook hur det såg när han lagade mat och han fick en hel del grabbiga kommentarer som att Vänta du med att laga mat tills frugan kommer hem... Etc etc.. De får väl hållas om de tycker det är roligt brukar jag tänka.. smiley

Jag hämtat mig efter mitt lilla " snedsteg" igår efter chokladen. I dag har jag inte rört kartongen och åt mina vanliga nötter till mellanmål.Känns skönt att inte se att saker och ting är förstörda utan bara att fortsätta på den inslagna vägen. Jag tog på mig min åtsittande kjol imorse som jag låtit sy in för att påminna mig själv mentalt.

Kan säga att jag vaknade inatt och var ovanligt hungrig, nästan lite jobbigt , och jag tror chokladen påverkade.Skapar en rastlöshet och jag tror på mat som skapar lugn.  Känns som melonen och A:s köttbullar gjorde det och vi får se hur jag sover inatt..

Gillar

Kommentarer

 • 22 okt 2015 06:43

  Sov hur bra som helst och inga hungerskänslor.  Tack! :-)

 • 22 okt 2015 07:13
  aregnisw

  Härligt att du sovit gott och är på rätt bana igen yes

 • 22 okt 2015 07:42
  Bella50

  Trodde väl det 🌹👍  Sockret bara ställer till det i både kroppen och knoppen 🌹👍

  Köttbullar lät gott. Längesen i mitt kök. Har ett toppenrecept med vitlök och senap. 😋

  Min våg var ovanligt snäll idag. -22 kg 👏👏👏 jag njuter så länge det varar....

Logga in för att skriva en kommentar.