icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 december 2014 07:02
1

Måndag och inne på vecka 11

Klokt beslut av mig att vara hemma och vila igår. Idag känner jag mig bra igen tack och lov. Tog ingen värktablett igår mot den molande huvudvärken och känns skönt att den har försvunnit av sig själv.. Konstig känsla att inte varit ute på  hela helgen men jag har haft det bra hemma.  Jag jobbade t,om  drygt en timme igår för att jag göra några saker jag inte hunnit med i fredags. Kändes bra.

Inne på elfte veckan som sagt och igår upptäckte jag en rolig sak. Jag har en beige långskjorta jag tycker mycket om. Klassisk rak modell men det var längesedan jag kunde ha den. Jag har inte kunnnat knäppa knapparna längst ned vid magen och har jag någon kunnat  gjort det har det putat ut och skjortan har inte fallit alls i midjan som den ska. Det gällar ju inte alltid att få på sig kläder utan hur de sitter. Vågen kan vara missvisande men inte våra kläder.

Igår provade jag denna skjorta och nu kan jag ha den. Helt otroligt roligt. Knäpper den hur lätt som helt och den faller fint. Jag ska ha på mig den idag och prata om motivator inför kommande veckan.. :-)

 

Gillar

Kommentarer

  • 15 dec 2014 21:19

    Åh vad kul, grattis! :)

Logga in för att skriva en kommentar.