icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 oktober 2015 20:57
4

Man vet aldrig vad som händer i livet

Fredagkväll och vad bra det har gått för mig att jobba idag. Jobbar på ett lugnare sätt och känner mig inte lika utmattad som jag gjort förr när det varit årsbokslut.En viktig sak i det hela är ju också att jag vågat släppa taget och be om hjälp.

Imorgon ska vi flyttstäda i min lägenhet inför köparens inflyttning på onsdag samt flytta de sista sakerna och det är inte alls mycket kvar. Smidigt att jag kunde sälja sängen till min förra hyresgäst så vi slipper tänka på den. Tänkte lite tillbaka idag på vad märkligt livet är att inte veta vad som kommer att hända. Jag minns hur jag köpte min fina säng från Kungsängen och hur glad jag var när de kom och levererade den. Då visste jag inte att jag skulle hyra ut min lägenhet och slutligen en man från Tyskland skulle köpa sängen och ta med sig den till lägenheten i Blackeberg.

Både tjusning och skrämmande att inte veta vad som ska hända i livet och det är väl bara så att man inte får fundera för mycket.

Likaså tänkte jag efter min jobbiga separation från mitt samboförhållande och när jag flyttade in i min lägenhet att nu kommer jag aldrig mer att flytta igen. Jag var bränd och utmattad efter allt som hänt. Då visste jag inte att jag skulle träffa en man som fick mig att ändra mina tankar underbart nog...

Livet är inte statiskt utan i ständig förändring...

Gillar

Kommentarer

 • 30 okt 2015 21:51
  lejonell
  Lycka till!
 • 30 okt 2015 22:42
  Tita

  Tänk vad tråkigt det skulle vara om vi alltid visste vad som väntade oss. Tjusningen ligger i det oväntade!!

  Pepp på dig!

 • 31 okt 2015 15:52
  FrkM

  Jag tycker det låter som du landat och vågar satsa på dig själv och blicka framåt. Allt got till dig smiley

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 31 okt 2015 16:21
  Bella50

  Härligt att du mötte A. Ha en myskväll i helgen. 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.