icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 november 2014 12:20
3

Man ska inte skjuta upp saker

Idag väntade tvätt och jag tänkte först boka tvättstugan till 19.00 men då hänger denna "plikt" över en hela dagen. Nu har jag kört några maskiner och är snart färdig. Belöningen blir rendoftande kläder att hänga in i garderoben, en känsla av tillfredsställelse för jag har inte bara tvättat utan även fått motion att springa upp och ned i trapporna. Sist men inte minst jag har en ledig söndagkväll att göra vad jag vill.

Vaknade i morse och trodde jag försovit mig. Såg på mobilen att den var 8.45 och kunde inte förstå varför klockan inte ringt och tänkte jag måste ringa direkt till jobbet. Puh, vilken känsla när jag insåg att det var söndag och jag var ledig.

När jag kom ut i köket låg det ett vitt papper på köksbordet som A skrivit innan han gick till jobbet och jag undrade vad det var. Det var en dikt tillägnad mig han skrivit själv. Kan man börja en söndag bättre tro.. Helt underbart!

Gillar

Kommentarer

 • 16 nov 2014 15:34
  gittan52

  Vilken underbar start på dagen!

  Så härligt det luktar med nytvättat! Och även nystruket.... tack för den påminnelsen! Dags att dra igång strykningen så det inte hopar sig smiley

  Hoppas du får en lugn söndagskväll! Blir det någon gryta idag?

   

 • 16 nov 2014 16:46

  Sista tvätten går i maskinen nu - sedan är jag också redo för ny vecka...

 • 16 nov 2014 22:12

  Tack gittan52 och det var verkligen en fin start på dagen... Blev en gryta ikväll men en annan variart, en gryta på renskav och blev väldigt gott. Jag ska prova den andra grytan i slutet på veckan och den verkar inte så svår att göra. Tack för tipset och önskar en fin start på veckan som kommer.

Logga in för att skriva en kommentar.