icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1103479
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 juni 2019 21:47
2

Man ska aldrig säga aldrig

Idag hade jag tänkt dansa på utegympan igen som jag gjorde förra söndagen och det var en sådan härlig känsla.  Tänkte bara att jag skulle kolla på hemsidan att passet blev av.  Då fick jag se att det istället för dans var cirkelträning i form av styrketräning.   

Min första reakton var helt enkelt vilken tur att jag kollade.  Då går jag helt enkelt inte. Sedan börjar jag tänka efter och varför inte prova.  Jag kanske behöver träna övningar med styrka. 

Jag gick dit och provade och väldigt tufft måste jag säga.  Man hade tio stationr som man gick runt på tre gånger.  Puh, men vad bra det kändes efteråt.  Jag ska fortsätta med sådana här pass och lägga till det i min träning. 

Man ska aldrig vara för kategorisk helt enkelt utan våga prova lite nya saker. 

Nu börjar nedräkning för mig för 12 julil åker jag till Eskilstuna och spelar med i Schack-SM över helgen.  Ska bli väldigt roligt och jag ska försöka hålla att träna schack varje dag.  Tufft när man jobbar att orka på kvällarna men jag ska försöka hitta ett sätt. 

Gillar

Kommentarer

  • 30 juni 2019 22:42
    mosel

    Bra gjort att göra cirkelpasset, sånt brukar vara jobbigt men du har rätt, det är bra att testa olika saker. Lycka till med schack och SM! (Du menar i juli eller?) 

  • 30 juni 2019 22:49

    Ja det var otroligt tuttft med cirkelpasset och jag drack mycket vatten eftersom det var så varmt. Kändes bra som sagt och jag ska fortsätta med det här passet förutom dans och medelgympa.

    Tack, Mosel,  och du har har helt rätt angående Schack-SM. Självklart ska det vara juli och inte april.. :-)  Vet inte hur jag tänkte och hoppas jag har bättre koll på schackpjäserna. :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.