icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 juni 2015 07:43
9

Man behöver ett kvitto

 Jag kände mig väldigt lätt i kroppen när jag vaknade och jag kunde inte låta bli att väga mig igen i morse. Nu hade jag gått ned 0.5 sedan igår. Helt klart att något händer och kroppen svarar på 16:8 ! Känns som jag hittat rätt. Har funderat så länge på 16:8 men tyckt  att det verkar så krångligt men det är det egentligen inte. Jag har mer att lära och det ska bli otroligt intressant.

Tänkte på det att jag egentligen är motståndare till att väga sig titt som tätt men det är ju så härlig känsla att få detta kvitto. På samma sätt  det kvitto kommer när jag kommer i ett klädesplagg jag inte har kommi i förut. Det kvittot säger ju så mycket.

Känslan att vara på rätt väg är obeskrivlig och jag är så otroligt glad.

Idag måste jag planera min mat bra då jag har zumba på eftermiddagen. Längesedan jag var på SATS nu då jag hade sådana problem med huvudvärk förut. Nu ska det bli roligt att dansa till härlig musik.

Gillar

Kommentarer

 • 21 jun 2015 08:18
  Bella50

  Yes, Eleganz. Nu har vi verkligen startat vår sista viktresa !

  Grattis till dig 👏👏 och  mig 👏👏 Min våg visar nytt lägsta och

  plusset efter min " vätskekontroll" är borta plus ett hekto till. 😄

  Detta blir min melodi....det är ett som är säkert👍

  Jag hoppar på vågen varje morgon....mest för att få ett veckogenomsnitt och att det sporrar mig under dagen.

  Nu sitter jag här med mitt kaffe...utan hunger....bredvid en gubbe som har rostat bröd med ägg och diverse på sin frukosttallrik 😳 och det är helt okej faktiskt.

  ha en toppendag 🌹👍

   

 • 21 jun 2015 08:21

  Vad roligt Bella. Jag blir verkligen glad för din skull. Grattis till oss båda och visst är vi på rätt väg. Fantastiskt också att du kunde unna dig saker på midsommarafton. Där ser du att du har rätt i dina kloka ord, Man måste ju leva också..

  Ha en underbar dag!

 • 21 jun 2015 08:29
  Bella50

  Visst är det så. 👍

  Jag för min del är ju i slutet på livet.....och vill må så bra jag bara kan, så länge jag kan.

  Mitt mål är 70 kilo i slutet på augusti när jag fyller 65. Det kanske inte går...men vi får se. Jag ska i alla fall försöka. 

  När jag fyllde 60 vägde jag runt 72 och trivdes bra på den nivån. Varför blev det alla dessa kilo (21) på så kort tid ? Jo, mycket sorg i kroppen bl.a. 😢

  Nu känner jag mig starkare och har livslust igen.....så nu är det framåt som gäller.🌹👍

  vi får stötta varann....❤️

   

 • 21 jun 2015 08:33
  paloma

  Grattis till er båda, vad skönt att ni hittat en metod som funkarsmiley

 • 21 jun 2015 09:12
  Bella50

  Tack Paloma. Det är superhäftigt 👍

 • 21 jun 2015 09:12
  Tita

  Grattis till er båda inte utan att jag börjar känna mig sugen på samma metod, det skulle kunna passa mig. Måste läsa på lite.

  Pepp på er båda!!

 • 21 jun 2015 09:22

  Tack Tita och det är intressant med hälsoeffekterna som den periodiska fastan ger.  Jag har som sagt tänkt på det så länge men tyckt det verkat lite krångligt men det gäller att hitta sin rytm och ätfönster.

 • 21 jun 2015 09:53
  Krusmor

  Grattis! Så härligt att du funnit något som Din kropp svarar med positiva besked på! God fortsättning! :) yes

 • 21 jun 2015 10:03

  Tack snälla Krusmor och det känns riktigt bra. Nu ska jag se hur jag får in detta i vardagslivet med jobb och fritid nästa vecka och det ska bli intressant.

Logga in för att skriva en kommentar.