icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 september 2016 23:05
3

Magiskt med en bok i brevlådan

Idag när jag kom hem såg jag att det låg något som såg ut som en katalog i brevlådan. Tråkigt var min första tanke för jag gillar inte kataloger och tycker det är bättre att kolla på internet. Ikväll har jag fixat och städat här hemma och gjorde mig beredd att slänga det som jag trodde var en tråkig katalog. Otroligt nog visade det sig vara en bok om L7 med massa recept. Magiskt att den kom precis idag och längesedan jag beställde den.

Nu kan jag inte bli mer motiverad. Lite hungrig ikväll men imorgon bitti kan jag äta frukost och dagen har fungerat bra matmässigt.

Gillar

Kommentarer

 • 6 sep 2016 06:15

  Ska bli spännande att höra sedan hur det går för dig och vilken typ av recept det är.

 • 6 sep 2016 06:32
  Bella50

  Lycka till 👍

  Det är så kul att du är tillbaka här på MD 👏👏

  Senast uppdaterad 6 sep 2016 07:05

 • 6 sep 2016 21:17

  Tack och jag har fått en harmoni inom mig sedan jag kom tillbaka.

Logga in för att skriva en kommentar.