icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102824
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 mars 2014 20:10

Lyckades gå och handla hungrig

.. utan att köpa något onyttigt. Stod och fingrade på en påse godis. Ibland när jag är hungrig får jag för mig att jag är så yr i huvudet att jag inte klarar att gå hem utan att ramla och vill ha något sött. Tror att det är något psykologiskt och bestämde mig för att låta bli. Tänkte på de kloka orden jag läste i en blogg här. Är det värt det.. ? Det är det inte. Faktiskt riktigt bra att tänka så. Nu ska jag om en stund dricka te och äta kyckling med valnötsröra. Den här första dagen på striktare LCHF har gått bra. Imorgon jobbar jag hemma och vis av tidigare erfarenheter har jag köpt lunch för imorgon så jag inte ska lockas av snabbmat. Planering är A och O när det gäller viktnedgång.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.