icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 oktober 2013 12:46

Lycka är att kunna se ut genom fönstret

Förstår mer och mer vad de små tingen betyder mycket i livet. I morse när jag satt framför teven och åt frukost så hörde jag hur byggnadsjobbarna jobbade utanför fönstret. Jobbigt att ha människor utanför fönstret i sitt hem, men jag tänkte också att det är bra att de jobbar på så det snart blir färdigt. Plötsligt helt oväntat dras skynket bort och jag kan se ut.. Så oväntat och hela hemmet förändras. Utanför mitt köksfönster ser jag trädens fina färger. Vardagslycka och nu ska jag köpa lite nya krukväxter i helgen. Mina blommor har inte klarat mörkret så bra utan vissnat. Just nu tvättar jag och fixar här hemma och snart ska jag baka frukostfrallor. Vet ännu inte vad jag ska äta idag men något i LCHF tecken ska det bli.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.