icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 december 2017 06:30
7

Lugn och tyst Luciamorgon

Tyst i huset då maken fått ändrat schema och börjar redan kl sex på morgonen och styvsonen sover. Tiden går så fort och snart har halva december gått. 

För en vecka sedan provade jag zumba på gymmet men det ligger en bit bort och jag var inte helt nöjd.  Kontaktade SATS men ångrade mig direkt när jag blev uppringd av en säljare som direkt svarade Grymt när jag sade att jag mådde bra.  SATS är dyra och jag gillar inte deras filosofi samt att danspassen där är begränsade.  Det blev Friskis istället med deras sunda koncept och jag ska köpa årskort idag. Var där igår på ett vanligt gympapass bas och vad bra det kändes. Svänga på armarna, springa i ring och alla övningarna kändes bra för min just nu stela kropp.  På lördag ska jag gå på ett av deras danspass och känns verkligen bra att ha kommit igång. 

I helgen firade vi vår bröllopsdag. LIte tidigt men A jobbar nu i helgen. Först tänkte vi åka utomlands men det blev Sigtuna istället på samma hotell där vi hade bröllopsfesten och bodde på förra året. Det är så trevligt där och vilken rogivande känsla att bara få vara tillsammans och umgås vi två. Tycker om Sigtunastiftelsens koncept att inte ha teve på rummet och det ger en känsla av fin energi och stillhet som behövs i dagens stressiga samhälle.

MIddagen blev på en restaurang inne i Sigtuna och mycket trevligt och lyckat. 

Viktminiskningen går långsamt men det händer saker iallafall. Hade på mig en klänning i lördags som jag knappt fick på mig i somras ännu mer mindre av.  Ett fint märke som jag fyndade i Spanien i en affär för hemlösa hundar som A:s söner jobbade i. Såg direkt att den var fin även om jag anade att jag inte skulle kunna ha den men nu så..  Nu väntar kjolen som jag fortfarande inte får upp blixtlåset på 

8863af64-6ea3-4580-85da-3db8c9852ebf.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 13 dec 2017 10:09
  Lovis

  Så fina bilder på ett vackert par heart

 • 13 dec 2017 19:19
  chicha

  Fina bilder! Det var julmarknad också i Sigtuna, eller hur? 

  Härligt att du fick på dig klänningen!

 • 13 dec 2017 19:46
  paloma

  Grattis i förskott, ni är ett fint par🎉 

 • 13 dec 2017 20:51

  Tack så mycket för fina gratulationer! Det stämmer Chicha att det var julmarknad i Sigtuna. Roligt att se och hur mycket folk som helst. 

 • 13 dec 2017 22:47
  Bella50

  Jag tänkte just på att det väl snart är ett år som man och hustru. 

  Lika fin nu som då. Varmt grattis till er båda ❤️

 • 21 dec 2017 15:42
  aregnisw

  Grattis så här i efterskott Eleganz såg ditt inlägg först nu jättefina bilder också på er båda heart

 • 22 dec 2017 19:57

  Tack Bella och aregniswe för fina ord. Ett år har gått som gifta och otroligt vad fort det har gått.

Logga in för att skriva en kommentar.