icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096368
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
4 mars 2016 21:01
3

Livets små magiska stunder som berör

Jag blev precis som Gittan inspirerad av Mosels inlägg om att fånga dagen.

Just nu njuter jag av av känslan att ha semester och på söndag morgon åker vi till Spanien. A:s brorson har fått sitt första barn.En liten pojke som ska heta Hasan och föddes 14.2. Vi beställde en filt med en liten elefant och vikt och tidpukt för födsel inskriven. Trodde inte den skulle hinna komma innan vi åkte men det gjorde den och jag hämtade den idag och vi öppnade paketet. Filten var hur fin som helst och jag blev rörd när A  öppnade paketet. Någonstans i världen finns ett litet nyfött barn som ska omfamnas av denna filt. Vackert  och jag längtar att få ge presenten.

Gillar

Kommentarer

 • 4 mars 2016 22:55
  Bella50

  Vad fint ! ❤️ 

 • 5 mars 2016 07:40
  Tita

  Härligt, och att nosa och dofta på de små är det bästa som finns!😍

  Jag önskar dig en underbar semester och hoppas att du kan koppla bort allt jobb och enbart fånga dagarna👏👏👏👏👏

 • 5 mars 2016 09:18
  aregnisw

  Härligt lycka till på resa yes

Logga in för att skriva en kommentar.