icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 januari 2015 18:46

Lite trött efter träning men det känns bra

Vilken skillnad det är att förstå när träning är bra och inte. Förra veckan hade jag behov av lite egen tid och shopping. Denna söndag kände jag mig lite mänskligt bekväm och ville gärna sitta framför teven.. Så jag gick iväg till träningen vilket var ett klokt beslut. Tog inte ut mig så mycket jag gjorde första gången på detta energipass som är ganska tufft utan tog det lite lugnare.

Nu är jag jag behagligt trött Ska laga till en renskavsgryta till mig själv och  som även  A kan äta när han kommer hem senare ikväll och sedan kolla på schack. Skön söndagkväl med andra ord.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.