icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 januari 2015 07:35

LIte trött denna tisdagmorgon

Lite trött som sagt men det var en intensiv kväll igår. Såg hela den spännande serien till slutet fast jag egentligen var för trött. Väldigt otäck och stark serie men riktigt bra och välgjord denna Bron  II. Kändes skönt att höra A:s lugna andetag i natten innan jag somnade lite lätt uppskakad..

Hann också tänka lite innan jag lade mig vad fort tiden går. 2001 tog jag steget till att leva ensam efter mitt långa samboförhållande och inte visste jag att det skulle dröja ända till 2014 innan jag blev sambo igen. Ibland kan A och jag tänka att varför träffades vi inte tidigare men vi var kanske inte redo att möta varandra förrän nu helt enkelt. Vi har båda gått igenom mycket och kanske därför vi kan uppskatta varandra och vårt hem så mycket och varandra varje dag. Visst finns trötthet och vardagsliv men slentrian finns bara inte.

Idag blir en vecka med lie nya saker på jobbet. Jag ska bland annat vare med i en grupp som ska jobba med jämställdhetsfrågor och vi ska jobba med att göra något inför Kvinnodagen i mars. Tyckte det passade mig bra som spelar schack i en extremt manlig värld och också roligt att lära känna lite nya människor.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.