icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 augusti 2013 21:22

Lite stressad och lätt att tappa fokus

Lite speciell start på veckan och jag känner att jag har svårt att hitta rätt bland maten och veta vilken metod jag ska välja.Kan rentav ibland bli förvirrad här av alla inlägg.Läser om någon som har gått ned i vikt och jag tänker direkt att det här ska jag prova... Allt är ju också individuellt inte att förglömma. Jag tror på LCHF men måste säga att denna 2-5 metod som verkar vara högsta mode verkar vara intressant. Skulle också vilja prova Kickstart.. Helt klart jag måste fördjupa mig och ta mig tid att läsa vad som står i Matdagboken för jag gillar verkligen denna site och upplägget. Känns som jag har massa vänner här och det är inte så dumt... :-) Idag blev det tårta på jobbet. Mitt eget initiativ som en kick-off tårta för vårt nya system som startade idag. Det blev mycket uppskattat. Jag åt själv tårta för jag känner att det är inte där problemet ligger utan att undvika att få det till en daglig vana. Min lunch blev bra förutom att jag inte kunde motstå lite ugnstekt potatis. Middag blev färsk sparris med ädelost och tomatsallad. Mycket gott och ren LCHF.... Kände lite stress idag men får väl kalla det lite lyxbetonat. Hämtning av tårtor på morgonen som jobbet bjöd på. Fick ringa och avboka en tid för trådning imorgon och fick tid på fredag istället. Tycker trådning är en sådan bra metod istället för vaxning jag gjorde förut. Denna är mer skonsam och framför allt naturligt. Endast en sytråd behövs vilket är helt fascinerande.. Sedan hade jag tid för ansiktsbehandling och fick rusa iväg från jobbet. Blev lite lätt full i skratt för jag brukar aldrig glömma min kam men när gör jag det.. Jo idag när jag fick hårbottensmassage och såg ut som ett troll efteråt.. Jag lyckades dock släta till det och ingen verkade reagera. Fick lustigt nog en komplimang på tunnelbanan .. :-) Som sagt, inte synd om mig på något sätt men måste fokusera och hitta rätt spår i maten och komma in i motionen. Jag är på väg och jag återkommer..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.