icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 januari 2017 07:27
3

Lite stress just nu

Intensiv helg och tack alla som hejade på mig i schackmatchen men jag räckte inte till helt enkelt. Svårt att förklara men jag hamnade i en  variant som på ytan såg bra ut men när jag kom hem och läste i min bok var det en skenvilla. Ack så svårt men så är det ju också i verkliga i livet. Allt är inte vad det ser ut att vara.

Laget förlorade med stora siffror och alla var lite modfällda efter matchen men jag hoppas vi får vinna nästa gång.

Fantastiskt nog fungerade kosten för mig i söndags och det brukar vara oerhört svårt för mig när jag spelar schack. Speciellt när jag förlorat, då är det lätt att en stor chokladkaka dimper ned på vägen hem men nu kände jag inget sådant. Åt kyckling med grönsaker till frukost och visserligen lite choklad till kaffet under matchen men endast tre små bitar mörk choklad.  Skillnad att äta för att göra det lite festligt som att köpa något i affären på vägen hem av rastlöshet.

Hur som helst oavsett förlusten en rolig helg med mycket schack.

Paleokosten går bra men jag har fått lite ont i magen. Tror att det är omställningen av kosten och kan känna att grönsakerna " river" lite i magen. Nu på morgonen åt jag lite köfffärssås och en bit melon. ( Hejdå tradiotionella frukost..)  Det kändes riktigt bra och var gott. Jag gjorde köfffärsssåsen med bland annat aubergine som är så gott.

Stressigt nu på jobbet och jag behöver lite andrum känner jag. Ett viktigt möte som ska förberedas nästa vecka. Det som är positivit är att jag börjar känna mig lite mer varm i kläderna. Gäller att motarbeta stressen för visst går det att hitta dessa andrum. Ska försöka koppla av med en spännande film ikväll.

Gillar

Kommentarer

 • 17 jan 2017 07:56
  Bella50

  Bättre lycka nästa gång...och ni spelar ju i ett lag , så ingen enskild får skulden för förlusten. 

  En sån utgång får väl alla "lite mer på tårna"  inför framtida "fighter" kan jag tro.👍

  Var rädd om dig och bra att kunna hitta "andningshål" i vardagen också.

  Pepp 👍

 • 17 jan 2017 08:02

  Tack Bella och här förlorade vi med så stora siffror men är det knappt, kan det vara att den sista som förlorar känner sig skyldig.  Egen känsla dock  och sådant får man lära sig hantera och vi  har ett väldigt trevligt lag.

  Jag ska klara stressen och känner mig vid gott mod.

  Önskar dig en underbar dag!

 • 17 jan 2017 08:55
  aregnisw

  Säger som Bella bättre lycka nästa gång och yes

Logga in för att skriva en kommentar.