icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 april 2014 08:39
2

Lite jobbig morgon

Vaknade till oljudet i lägenheten och känner att jag har svårt att koppla av. Likaså värker det i min axel efter akupunkturen och massagen igår. Längesedan jag hade ont men å andra sidan har jag låtit armen varit mycket orörlig. Att det gör ont är förhoppningsvis ett bra tecken. En solig dag och ska till A idag underbart nog. Ska hålla min nolltolerans mot sötsaker och kaffebröd för jag behöver det för att komma igång ordentligt och fortsätta med det jag börjat så bra.

Kommentarer

  • 26 apr 2014 09:11
    Tita
    Lycka till det klarar du! Ha en skön dag!
  • 26 apr 2014 09:19
    Tack Tita och önskar dig också en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.