icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 januari 2015 08:40
2

Lika ambivalent som vanligt..

Ibland har jag verkligen svårt att bestämma mig och ta beslut vad jag vill göra och även dessa enkla beslut. Idag skulle jag vilja ta en shoppingdag och åka till Kista galleria och kolla lite. Vore roligt och jag skulle vilja köpa ett par nya stövlar. Samtidigt har jag bokat in mig till Energipasset jag gick på förra söndagen men jag känner att jag haft sådan huvudvärk hela veckan och tog ut mig så förra söndagen. Det var inte passet i sig och det var riktigt bra. Utan mer att jag höll på med schack och skrev en artikel om schack som var krävande på kvällen. Känner att jag som vanligt har svaret inom mig själv när jag skriver. Idag ska jag ge mig själv en dag i Kistas galleria utan stress och tider att passa, :-)

Gillar

Kommentarer

  • 18 jan 2015 08:50

    Tack Tita och jag tror också det.Nu lyssnar jag till det lilla barnet inom mig som vill ha roigt och det ska man nog göra ibland som sagt.. Önskar dig en skön och fin söndag.

  • 18 jan 2015 08:48
    Tita

    Bra val! Jag tror att det är bra för oss att koppla bort alla måsten och bara åhöra det vi får lust till ibland.

    Ha en riktigt rolig dag!yes

Logga in för att skriva en kommentar.