icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 december 2015 06:36
6

Ledighet väntar

Jag har haft en fin helg och i lördags träffade jag en väninna från Örebro som var här och klippte sig över dagen. ( A är lika förvånad varje gång han hör det att man åker till en annan stad för att klippa sig och kommer nog aldrig förstå det riktigt.. ) 

Vi tog en fika på trevliga Vetekatten och oj vad mycket folk det var i stan. Ser inte så mycket av sådant i lugna Jakobsbergs centrum.

Igår lagade jag till en god LCHF-pizza och så jobbade jag. Kändes skönt att dokumentera vad som är kvar och viktigt i mitt projekt samt att fördela ansvarsområden. Jag ska vara ledig om tre dagar i två veckor men som det är nu undrar jag om det ens är möjligt.  Hoppas på en lösning idag för jag känner konstant huvudvärk just nu samt tappar fokus på maten.

A hade gått till jobbet när jag gick upp i morse och på bordet låg en tallrik med skuren melon, avocado samt ett kokt ägg. Så omtänksamt och en så fin start på dagen gör mig varm inombords.

Gillar

Kommentarer

 • 21 dec 2015 07:16
  aregnisw

  Så skönt med lite ledighet för dig det tror jag du behöver då får man lite nya krafter framöver. Härligt att få serverad frukost han är omtänksam din A. Ha nu en fin Måndag smiley

 • 21 dec 2015 08:17
  Bella50

  Stressa mindre och njut av dagen. ❤️

  Tag micropauser.....med några djupa andetag och vila i tanken några minuter. 🌹👍

   

 • 21 dec 2015 08:52
  paloma

  Du har hittat en pärla till man, var rädd om både honom och digsmiley

 • 21 dec 2015 09:47
  gasten
  Skönt att bli serverad frukost, vad snäll A verkar vara mot dig, du har tur, sådana män växer inte på träd!
 • 21 dec 2015 22:55
  chicha

  Var rädd om dig! Tur du har en längre ledighet nu, annars borde du verkligen stanna upp. 

  C.

 • 22 dec 2015 06:25

  Tack allihopa för fina kommentarer både om stress och man.. Det är rätt att jag har en pärla till man och jag kan själv undra var jag hittat honom.. Helt klart är att omtänksamhet ger ringar på vattnet i ett förhållande och blir ge och ta. Betyder mycket.

Logga in för att skriva en kommentar.