icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 oktober 2013 15:28

LCHF-muffins

Det luktar nybakat här hemma och nu har jag provat mitt chokladmix jag köpt från LCHFbutiken. Kan säga dock att det är inget jag kommer att köpa igen och lite för komplicerat för min smak. Mix för mig är något som betyder enkelt men här var det att dela ägg, vispa maräng och många olika steg. Ska försöka hitta något bra recept på LCHFkaffebröd och har någon något bra tips mottages det tacksamt. Nu tar jag en paus i mina bestyr här hemma och dricker te och äter en muffins. För gott blev det och jag har redan provsmakat nyfiken som jag är.. Kan också säga att mina frallor blev mycket godare med yoghurt än creme fraiche. Blev lenare på något sätt. Man får prova sig fram lite.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.