icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 november 2014 22:18

LCHF känns som en glittrande värld där bara mer finns att upptäcka

I morse när jag vaknade mådde jag bra igen och vilken härlig känsla. Jag "behövde " nog bli sjuk helt enkelt och då fick jag vila.

Läst i min LCHFtidning som kom med posten igår och vad mycket det finns att upptäcka som sagt. Läste många insändare där man kört strikt LCHF men ändå inte gått ned i vikt. Visst är det märkligt men jag tror precis som svaren personerna fick att man ska variera sin kost väldigt mycket. Många av dessa frågeställare åt sallad med kött eller fisk varje dag samt mycket s k fettkaffe. Jag tror på variation samt att stress påverkar mer än vi egentligen förstår. Tror faktiskt att det är lättare att gå ned i vikt om man tycker det är roligt att laga mat och kan njuta av det sensuella i tillvaron samt att vara snäll mot sig själv. Duka vackert och låta maten bli en högtidsstund.

Denna lördagkväll har jag lagat mat hela kvällen. En tomatsoppa har kokat på spisen och en gratäng med nötfärs, aubergine och pinjenötter i ugnen. Känns bara så hemtrevligt och jag älskar känslan att mosa de färska tomaterna under vattnet när jag lagar till miin soppa.

Idag spenderade jag och A några timmar på Chilli och Ikea,  Vi har inte handlat allt men hittat en del bra saker vi ska köpa nästa vecka. Roligt!  Vi letade efter ett paraplyställ att ha i hallen och hittade en avlång vas som blev helt perfekt. Bra när man kan använda sin fantasi.

Blev faktiskt snabbmat idag på Max.  Dock lite skillnad mot förr i tiden. Inga pajer eller pommes frites utan nu åt jag kycklingssallad utan bröd. Imorgon blir det hemlagad mat igen. :-)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.