icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074598
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 April 2014 20:13
4

LCHF känns så rätt

Igår dansade jag igen efter flera veckors uppehåll och vad bra det kändes. Också en väldigt sund dag. Jag öppnade inte ens mitt paket med små kakor jag köpt. Åt lite lax och räkor när jag kom till A på kvällen. Han frågade sedan om jag ville ha en glass men jag sade nej. Kände sådan lyckokänsla när jag vaknade imorse och insåg att jag kryssat mig förbi massa farliga sidospår. Imorse gjorde A en god fruktsallad till mig på melon och kivi och till det en bit kalkon. Nu börjar han vänja sig vid att jag inte äter smörgåsar på samma sätt jag själv är van vid det. Jag har läst i min bok om LCHF och planerar för fullt mina recept och mellanmål när jag ska börja jobba nästa vecka. Plågas fortfarande av huvudvärk och tror att det är spänningar. Jag har bokat in två timmars akupunktur imorgon. En timme för min arm som jag inte kan lyfta. ( Frozen shoulder). Den andra timmen för huvudvärken. Spännande minst sagt. Nu väntar en skink och melonsallad. Jag köpte en kvist med körsbärsblommor i blomsteraffären som pryder mitt fönster. Vackert!

Gillar

Kommentarer

 • 24 Apr 2014 20:29
  BenitaLi
  Åh vad härligt positiv du låter! Blir riktigt glad av att läsa ditt inlägg =) Spännande med akupunktur, har aldrig testat själv. Skriv gärna hur det gick och om du känner dig bättre efteråt. Pepp och puff och fortsätt vara så inspirerande för oss andra!
 • 24 Apr 2014 22:35
  Fantastiskt och då förstår jag, Lissalo, vad du menar att du fått stor hjälp. Tråkigt att du varit så sjuk och förstår hur jobbigt det måste ha varit.
 • 24 Apr 2014 20:51
  Akupunktur är jättebra har funkat varje gång jag fått det mot tennisarmbåge och nacke. Kan dock vara individuellt hur det funkar.... men väl värt att prova Har provat akupressur och zonterapi mot andra åkommor, funkar också om den som utför är kunnig. Lycka till!
 • 24 Apr 2014 20:50
  Vad roligt att höra LIssalo! Jag tror på den kinesiska läkekonsten och bara min ansiktsmassage jag gjorde i veckan var så skön. Jag har gått med Frozen shoulder två år nu och det är långdraget. Längtar tills jag kan lyfta min arm igen.

Logga in för att skriva en kommentar.