icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 januari 2018 22:29
3

LCHF för kvinnor

Idag jobbade jag hemifrån och blåsten ven verkligen utanför fönstret. Just när det ven som värst hördes samtidigt ett ljudligt brak i lägenheten och jag undrade naturligtvis vad som var på färde och gick för att kolla. Lösningen var tämligen enkel och verkligen inte farlig. . Snarare tvärtom då det var min nya bok som kom ned brevlådan. LCHF för kvinnor. 

Jag är jätteglad att jag har beställt den och ska gå efter den framöver. Tror på konceptet att äta lättare mat för min del och det finns många roliga recept.  Också många bra råd att ta fasta på. 

Nu börjar jag att följa boken och sedan vägning på fredag. Måste ta steget till veckovägning och då kan jag också anpassa mitt ätande efter vad vågen visar.  Känns bra! 

Igår hade A köpt en äppellängd och det finns fullt med glasspinnar i frysen.  Vad ska man göra och jag kan helt enkelt inte förbjuda honom och styvsonen att ha detta hemma. Det fungerar inte. Jag  kan bara införa nolltolerans och låta bli helt och hållet.  Det känns bra att jag har vant mig av att äta en glasspinne till kaffet som jag alltid gjorde förut när jag jobbade hemma.  

Gillar

Kommentarer

 • 16 jan 2018 22:45

  Tack för råd LissaLo och jag inser själv att det är enda sättet. Jag ska klara av det och är motiverad att hitta dessa pusselbitar för att må bra. 

 • 17 jan 2018 06:19

  Alltid roligt med nya recept. Det recept som jag använder från den boken är Grekisk snabblax.

 • 18 jan 2018 07:54
  Bella50

  Har missat den boken....och detta inlägg 😲

  Säger oxå...ta inte det första...då brukar det gå...eller som paloma...bara nåt på helgen.

  Jag är alltför glad i glass...😬

  Senast uppdaterad 18 jan 2018 07:55

Logga in för att skriva en kommentar.