icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 september 2013 07:32

Lång uppstart men nu är planet i luften...

Lång uppstart kan man verkligen säga och det har tagit lång tid för mig att öppna boken jag köpte om 2:5 dieten. Lika lång tid att komma igång och alltid något att "skylla " på. Ska bort den dagen, ska träna på kvällen etc.. Plötsligt bara bestämde jag mig att igår, på tisdagen, börjar jag och så blev det. Lite svårt att handla till fastedagen men man lär sig mer och mer och jag var väldigt hungrig när lade mig men på morgonen kändes det bättre. Ska bli intressant att köra detta program. MIn plan är att hålla mig till LCHF de dagar jag inte fastar. Längtar både efter att må bra och att kunna ta på mig kläder som inte är trånga! En rolig sak att igår lagade jag mat till fastedagen och jag wokade. Det var längesedan och jag slogs av hur gott det är. Jag tror på att man går ned i vikt när äter ordentligt lagad mat och det tar bort sockerbehovet. Nu flyger jag och resan har startat..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.