icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 juni 2015 22:26
5

Lagade mat men fick inte äta själv

 Ikväll lagade jag en omelett till A med champinjonstuvning som han ska äta efter dagens fasta. Kändes inte svårt att inte få äta själv. MItt ätfönster stängdes kl. 18.00 utan snarare kände jag mig glad att han äntligen får äta. Nu när jag själv fastar inser jag verkligen vad svårt det skulle vara att inte få dricka något på det sätt han fastar.  Jag ser fram emot min kopp med te på kvällen även om jag inte får äta något själv.

I morse åkte jag iväg till sjukgymnasten och börjar fungera bra att ge mig iväg utan frukost. Jag hade med mig TENSapparaten jag köpt och hon visade mig hur den fungerade så nu kan jag börja använda den. Känns bra. Jag har smärta men är glad att jag får sova på natten och allt kommer att bli bättre så småningom.

Idag blev det skratt på lunchrestaurangen när jag beställde pastasås utan pasta. Kocken såg minst sagt förvirrad ut.. smiley Gick hur bra som helst för mig och paprikabitar från salladsbuffén fick bli min pasta. Fantasi som sagt..

En av mina kollegor bjöd på kladdkaka och jag gjorde ett medvetet avsteg. Kan säga att det märktes att jag börjar komma ifrån kaffebröd för oj vad jag kände av att det var mycket socker.

Vi gjorde en utflykt ikväll till Claes Ohlson för A har sett en bra fläkt som  vi ska ta med till Marocko i augusti. Av bara farten blev det en liten behändig handfläkt för 10 kr.

Gillar

Kommentarer

 • 24 jun 2015 23:54

  Fint kort! Och fiffig liten grej, handfläkten.
  Pastasås utan pasta, vad var det för nåt, hihi? Duktigt av dig att inte äta fast du lagade mat, sånt tycker jag är svårt. Javisst. känner man av socker då man inte ätit så mycket sött på länge, rena sockerchocken.smiley
   

   

 • 25 jun 2015 06:16

  Ja visst är det otroligt med sockret. Jag fick ont i magen ett tag på eftermiddagen.

  Tack Mosel och jag lade ut handfläkten även på Facebook och den blev uppskattad. MIn spanskalärare skulle köpa en sådan idag för att ta med till Colombia.

 • 25 jun 2015 08:23
  Bella50

  Bra matval , resekompis👍🌹

   Förstår att A gillar dig....så fint foto 👍

 • 25 jun 2015 19:31

  Tack Bella och Ebbesmor. Hoppas kvällen är trevlig och dagen varit bra.

 • 25 jun 2015 19:46
  Bella50

  Min dag har gått som på räls.....hi,hi☺️

Logga in för att skriva en kommentar.