icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 juni 2014 21:30
3

Längtar tills allt blir klart med uthyrningen av lägenheten

Imorse somnade jag om direkt när klockan ringde och oj vad gott jag sov och drömde tydliga drömmar som man kan göra på morgonkvisten. Dock sov jag inte så gott att jag inte kände att något var fel och vaknade med ett ryck. Då var klockan halvåtta och jag kom lite sent till jobbet idag. Tur att jag flexar.. Ska verkligen försöka hålla detta med att börja tidigt men det är inte så lätt. Vi får se om jag kan lyckas framöver med denna föresats som började så bra men nu har falerat lite.. 

Angående lägenhet så skickade jag in för en tid sedan till en sida på webben där företag kan hyra lägenheter. Jag ångrade mig dock direkt för jag tänkte att min lägenhet är nog inte så exklusiv att den passar för företag. Dock fanns annonsen kvar och de har hört av sig till mig att de har en kund som är intresserad. Jag skickade bilder och tänkte att det blir nog nobben direkt när de ser bilderna men de vill komma på visning imorgon.  Där ser man. Det enda är att jag har en spekulant på gång som jag verkligen känner instinktivt passar min lägenhet. Samma känsla jag fick för polissstudenten som fick studentlägenhet och ändrade sig.  Han bor idag i en etta på Kungsholmen, 29 kvadrat och betalar 8000 i hyra. Vilket ocker och skulle spara en hel del på att hyra min lägenhet samt att han tycket om den när han såg bilderna. Vi ska ses nu på fredag för visning " live". Vad gör jag. Visste jag att han var helt intresserad skulle jag ärligt säga att jag skulle tacka ja trots lägre hyra men jag är lite luttrad efter att folk har ändrat sig.  Kanske ska sova på saken och se om jag kan drömma något bra och som visar vägen. Ibland kan jag göra det. 

Gillar

Kommentarer

 • 24 jun 2014 21:51

  Vad jobbigt då man försover sig men tur att du vaknade i ganska bra tid ändå, hade ju kunnat vara värre. Ja, visst är det bra då man har flex!

  Jag håller med dig att man vet aldrig, folk ändrar sig hit och dit så jag tycker att du ska visa lägenheten imorgon och kolla först om de fortfarande är intresserad och vill ha den. Säg  då att en annan har förtur (då han ju hörde av sig först) och att du hör av dig på fredag så kan du vänta tills dess att den andre också varit på visning innan du ger besked/känner efter vem som blir bäst. Sen finns det ju inget som säger att bara för att en hör av sig först eller tittar på lägenheten först ska få hyra för det beror ju på så mycket. Jag brukar normalt säga så lite som möjligt till de som frågar, jag brukar säga att fler är intresserade men att de fortfarande har chans. Vad tror du om det? Lycka till!
   

 • 24 jun 2014 21:57

  Ja det var lite jobbigt att försova sig men ett plus i kanten att jag var utvilad. Jag jobbade bra idag som jag sade till en kollega.. :-) 

  Tack för bra råd Mosel, det är rätt som du säger att det handlar om så mycket. Jag vill så gärna hyra ut till någon som känns bra.  Det är viktigare för mig än hög hyra. Imorgon hade jag t.ex glömt att skriva att den som hyr måste vara rökfri. Jag måste kolla det innan visningen annars ska jag ta emot dem får vi se vad som händer sedan.. 

 • 25 jun 2014 11:06

  Lycka till med lägenhetsvisningen!

Logga in för att skriva en kommentar.