icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1095560
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 augusti 2014 16:00
3

Längtar hem lite grand

Måste erkänna att jag har lite hemlängtan  och det är väl så borta bra men hemma bäst.. Jag längtar ju också så att fortsätta mittt  samboliv med A mer på riktigt för det var så mycket jobb och flytt innan semestern,

Marocko är också speciellt. Tror det tar sin lilla tid innan man kan vänja sig vid allt. Oljudet utanför fönstret på natten är sådant att i Sverige hade man ringt störningsjouren direkt. Här kan jag vakna på morgonkvisten av att det  är tyst, så stark blir tystnaden.

Också svårt med värmen. Jag njuter av att duscha kallt på morgonen vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Lättad idag på morgonen då termometern " bara" visade 27 grader.

Samtidigt är det detta som är bra med att resa alla intryck och reflexioner och att få se ett nytt land. Imorgon blir en väldig rolig dag då vi ska åka till en stad som ligger i bergen oich ska vara otroligt vacker. Jag har läst om den och alla som varit där skriver att de älskar den och att det är höjdpunkten på resan till Marocko. Som grädde på moset startar en schackturnering där imorgon så jag ska fotografera och skriva om på en svensk schacksite. Jättekul verkligen!

En sak som varit bra här är att jag äter så bra och nyttigt. Jag är tvungen för att inte bli magsjuk och det kommer hjälpa mig när jag sätter igång med min diet när jag är tillbaka I Sverige. Lutar åt LCHF och att följa den strikt tillsammans med motion. Nu när jag skriver detta minns jag att jag drömde inatt att jag vägde mig och vågen stod på en hög siffra, 87 kg. Usch, men jag minns i drömmen att jag tänkte att jag ska nedåt och så ska jag tänka även i verkliga livet.

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 september 2014 11:07
  mosel

  Jag har aldrig varit i Marocko men jag kan tänka mig att det är annorlunda. Jätteintressant att höra dina beskrvningar! Jaså, är det så varmt. Men tids nog är du hemma i kalla Norden igen :) Hur var det i staden i bergen , schackturneringen mm? Låter jättekul! :) Vad duktig du är som äter nyttigt! Pepp pepp! :)

 • 5 september 2014 12:56

  Jättesynd att jag missade staden i bergen för den skulle verkligen vara något speciellt och hade varit roligt att träffa andra " schackisar" , men inte mycket att göra och jag är glad som sagt att jag är frisk nu och fått en liten skjuts - även om den inte  var så behaglig - på vägen att äta nyttigare..

 • 5 september 2014 13:30
  mosel

  Nej, magsjuka är inte sån kul viktminskningsmetod... Tur du/ni mår bättre nu i alla fall!

Logga in för att skriva en kommentar.