icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 juni 2014 21:16
3

Längtar efter struktur och att laga mat

Det har varit en intensiv tid på sista tiden och jag känner att jag längtar efter lite vanligt vardagsliv. Snart kommer det i ett nytt hem med A.  Jag var hos honom igår och att planera är så roligt. Ibland känns det jag är ett barn för allt jag tänker på är så enkelt och självklart. Lägga sig tillsammans, småprata, handla, laga en god middag. Känns nästan hisnande ändå är det många människors vardag varje dag.

Så fort jag flyttat och kommit i ordning ska jag börja träna på SATS och det är bra för jag har det på gångavstånd. Ska också börja planera min mat och olika rätter. Kommer att kännas bra. Jag har inte ätit för mycket på sista tiden men inte haft någon riktig ordning med alla lägenhetsvisningar och dylikt. 

Lite tråkigt att behöva säga nej till personen som bodde på 23 kvadrat idag,  som jag skulle ha visat lägenhet för ikväll, och betalade 8000 i hyra och han kändes som en väldigt bra och trevlig hyresgäst. Han blev hemskt besviken. Tycker bostadsmarknaden i Stockholm är fruktansvärd verkligen och att man kan ta hur mycket betalt som helst. 

Gillar

Kommentarer

 • 28 jun 2014 09:23
  Tita

  Skönt att det börjar synas ett avslut på det gamla livet och att du ser fram emot det nya. Du verkar så full av tillförsikt och glädje över allt det nya. Ta väl hand om varandra.

   

 • 28 jun 2014 11:23

  Stort tack Tita och vad fint skrivet! 

 • 29 jun 2014 14:05

  Ja, vad härligt att längta efter vardagliga saker som många tyvärr kanske tar för givet. En gemensam vardag. Det låter så roligt alltihopa och jag är så glad för din skull! Låter jättekul också med dina planer för mat och träning. Det kommer att bli toppen! Heja heja! :)

Logga in för att skriva en kommentar.