icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 maj 2017 06:56
9

Längtar att känna mig smidig

Jag har rört mig mindre och mindre på sista tiden och nu känner jag mig riktigt otymplig. Ingen bra känsla och speciellt att det känns jobbigt när jag ska resa på mig. Jag är på tok för mycket stillasittande helt enkelt. 

Igår var det så härligt väder och när A kom hem frågade han om jag ville ta en promenad och jag var inte sen att haka på. Vilken känsla att vara ute i vårvädret och vi gick en timme. Jag blev ganska trött och orkade inte gå så fort men detta är en bra början. 

Väldigt nöjd med helgen och har varit så skönt att vara hemma och ledig. I söndag skrev A en ansökan till Robinsson då de söker nya deltagare. Tvivlar på att han kommer med då det är nog väldigt svårt men vi hade lite roligt när han skrev ansökan och de frågor som dök upp. En fråga var vilka motgångar eller framgångar han varit med om som barn. Det gjorde att jag frågade honom vid ett senare tillfälle vilka det var och vi hade ett fint samtal där jag berättade om vad som hade präglat mig när jag var barn. Man har så mycket med sig i bagaget och vad fint det är med dessa samtal och att man kan dela det med varandra. 

0bd88250-4b80-47a4-b51e-4a321484a971.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 2 maj 2017 07:12
  Bella50

  Jag blir så glad för din skull...det hoppas jag du vet.

  Önskar dig fler sådana fina dagar/stunder. Kram / Bella ❤️

 • 2 maj 2017 07:26
  gittan52

  Du verkar ha haft det tufft hela detta år, vad jag kan se i din blogg.

  Jag hoppas att du kan varva ner lite på jobbet, tillåta dig att vila samt att njuta av promenader för att få tillbaks den energi jag vet att du har haft tidigare.

 • 2 maj 2017 08:07
  aregnisw

  Jo du promenader är många gånger räddningen när man känner sig lite otymplig och nu kan man ju gå även på kvällen när det är så ljust och fint. Men bara man har sällskap förstås. Ha en skönt dag o var rädd om dig smiley

 • 2 maj 2017 15:51

  Hur har det gått med tisdagsZumban? Har den fått stryk på foten på grund av jobbet? Promenader brukar också fungera bra som terapi om man har någon man kan prata med under tiden.

 • 2 maj 2017 21:12
  Bella50

  Jag pratar högt för mig själv under rundorna , när jag behöver få ur mig saker...går bra det med....och ibland löser det upp knutarna. 😆👍

 • 2 maj 2017 21:56

  Ni verkar komma närmare varandra hela tiden, låter som en trevlig dag roligt bild montage du gjort.

  Jag brukar diskutera med Aton när vi går han har så kloka komentarer (Aton är vovven)

  Saknar mina promenader ögat satte lite stopp på dem har bara blivit korta ett tag nu men nu får jag gå igen.

 • 2 maj 2017 23:16
  gasten

  Det är så härligt att vara ute och promenera i det här vackra vädret som är nu.Brukar ta på mig stegräknare för då har jag lite koll på hur långt jag går.

  Ha en god natt !

 • 3 maj 2017 07:21

  Tack för alla fina och peppande kommentarer. Du har rätt Gittan att det varit ett tufft år för mig. Tror mycket också är att jagkämpat så innerligt för att räcka till i min nya tjänst på jobbet men nu släpper jag taget lite och är inte lika hård mot mig själv. Man måste få vara ny och lära sig saker. 

  Lual, du har rätt att zumban fick stryka på foten när jag jobbade så mycket. Bara det helt vansinningt när passet började 19.30 så det fanns ingen anledning att inte hinna dit egentligen. Jag motionerade lite här hemma igår och det är en början på att hitta rörelsen för kroppen. 

  Roligt att du gillade mitt montage Afkrut och det är lite kul att göra sådant. 

 • 3 maj 2017 07:37
  Bella50

  Man kan bara göra så gott man kan....peppkraa..m ❤️ 👍

  b5fbf803-69cd-4961-b6a6-eaaed4ae1740.JPG

   

  Senast uppdaterad 3 maj 2017 07:45

Logga in för att skriva en kommentar.