icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 september 2014 20:44
1

Längesedan jag lagade mat

Nu är jag hemma igen från min äventyrliga resa och de sista dagarna i Spanien var riktigt fina. 

Igår hade vi mycket att göra med att packa upp och var lite trötta efter att ha kommit hem sent i lördags natt. Ingen av oss orkade laga mat och det blev Max igen. Denna gång en lite nyttigare variant för min del då jag åt kycklingssallad och en slät kopp kaffe efteråt. Även idag på jobbet har jag ätit bra och mitt sockerbehov har minskat radikalt efter semester. Det vill jag dra nytta av och fortsätta på den inslagna linjen.  Nu är det allvar  och jag har precis tecknat mig för ett plusmedlemskap här. Känns bra! 

Nu puttrar en soppa med nötfärs på spisen. Har aldrig gjort den tidigare och det ska bli spännande. Har inte riktigt bestämt min diet ännu utan det ska jag fundera på under veckan. 

Gillar

Kommentarer

  • 8 sep 2014 22:23

    Välkommen hem igen! Vad duktig du är med maten! Pepp pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.