icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 oktober 2015 22:11
3

Läggdags efter en intensiv helg

Har varit riktigt roligt att ha haft min väninna här och ihar bara flugit iväg.Kändes så kul att jag kunde bjuda på LCHFmat utan problem till både henne och A och middagen blev så uppskattad. Härlig känsla att ta fram dessa ugnsrostade rotsaker  och jag måste göra dessa fler gånger. Undrade lite inom mig varför jag glömt bort hur goda de var och kom på att alla dessa lunchtrestauranger där grönsakerna är hårda och oaptitliga har påverkat mig.Det är inga " riktiga" ugnsrostade rotsaker. Mina är det där auberginen blivit så mjuk och doftar så gott bland annat. Blir repris som sag.. :-

Idag blev det shoppingtur i Jakobsbergs centrum med lyckat resultat för oss båda och jag hittade en så vacker vit blus på H&M. Ska bli roligt att ha den.

Hade tänkt se Bron ikväll men såg avsnitt 3 tidigare ikväll på SVTplay och känns som det blir lite för mycket tv.  Ska ta en varm dusch, lägga mig tidigt och samla krafter inför den nya veckan.

Gillar

Kommentarer

 • 18 okt 2015 22:21
  aregnisw

  Det gör du rätt i det ska jag med nu jag kommer nog somna ganska omgående yes

 • 19 okt 2015 07:59
  Bella50

  Att ladda med postiva intryck inför en ny jobbvecka är toppen.👏👍

  Låter både gott och trevligt. 🌹👍

 • 19 okt 2015 11:42
  Tita

  Du har haft en fin helg och då orkar du bra den kommande veckan! Bara att tänka på allt roligt du gjorde så går nya veckan fort!! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.