icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102874
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 juli 2019 20:13

Långt till semester

Semestertider på jobbet och full fart och mycket att göra.  Dagarana blir lite exra långa när pendeltågen inte går så det ska bli skönt när det blir som vanligt igen 28 juni.  Nu tog det mig en och en halv timme att åka hem och det är lång tid. 

Min egen semester dröjer till början på augusti men det gör inget.  Det är ganska skönt att längta och bra att få tid att planera.  Nu är det ett år sedan jag var i vår lägenhet i Spanien och det ska bli underbart att komma dit igen. När jag var på utegympa sist och hoppade i gräset så blundade jag och kände känslan när jag sprang i sanden på stranden.. Att vara på stranden i Spanien innan solen har gått upp är fantastiskt skönt.  För att inte tala om frukosten senare på balkongen.  Det är fint att ha något att längta till!  

Känns som jag kommit igång bra med LCHF men det blir en korrigering framöver.  Jag ska byta mina fröknäcke jag äter på kvällen till kesoplättar.  Favorit i repris och jag mådde bra av kesoplättar när jag åt det förra våren och sommaren.  Ska baka det i ugnen ikväll för jag tycker det går smidigare än att steka dem.  

Jag vägde mig idag igen men vågen står stilla.  Det är många som frågar sig varför det går så fort att gå upp när det går så långsamt att gå ned.. Dock är ju sanningen att det inte går så fort att gå upp utan kroppen lagrar på sig under en längre tid.  För mig känns det viktigt just nu att jag inte äter fikabröd eller choklad.  Börjar vänja mg att ta enbart en slät kopp kaffe och det är ett stort framsteg med tanke på hur det varit senaste tiden.  

Nu får v se hur det går i helgen. Både med schacket och med maten. Jag ska försöka äta nyttigt och ingen snabb och skräpmat.  Spelet vet jag inte hur det kommer att fungera då nog kommer att vara ganska trött på fredagkvällen då jag börjar spela 17.00.  Det ska bli roligt och spännande ! Tror inte jag varit i Eskilstuna sedan jag var liten och då var det djurparken som hägrade. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.