icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 oktober 2013 18:11

Kvällen höll på att ta en oväntad vändning

Känner mig fortfarande lite lätt uppskakad.. Har tvättat idag och gjorde en sista sväng och hade nycklarna till min lägenhet. två andra nycklar, samt massa tvätt i handen. När jag lagt in alla maskiner och ska gå iväg upptäcker jag att jag har två nycklar i handen. Nyckel till tvättstugan samt bokningsnyckel. Inte nyckeln till min lägenhet ! Jag känner att jag blir iskall och under några korta sekunder hinner jag fantisera hur mycket som helst. Jag har tappat den utanför porten och nu har någon listat ut var jag bor och tagit sig in.. Jag har ingen mobil med och måste försöka övertyga någon granne att få låna telefonen samt få tag i en låssmed på lördagkvällen. Det var inte så jag planerat min lördagkväll.. Sedan tar jag det lugnt och tänker att det kan vara logiskt att nyckeln hamnat i tvättmaskinen. Jag snabbspolar första maskinen och vilken lyckokänsla när jag känner nycklarna i klädhögen. Helt underbart och är så tacksam att få komma in i min lägenhet igen. Nu har jag fixat och städat hela dagen och inte haft så mycket mat hemma. Dålig planering och jag åt en glass när jag var och handlade i Kista galleria.Inte bra men jag ska ändra på det. Nu är jag ordentligt hungrig och min mat ikväll blir paprika med köttfärs och en god tomatsallad till det. Paprika med köttfärs har varit min älsklingsrätt ända sedan jag var liten. Ganska ovanlig rätt när jag växte upp och vi fick den inte ofta hemma hos mig. Jag tänkte därför att när jag blir stor ska jag laga paprika med köttfärs hur ofta jag vill.. Nu är jag stor och kan göra det härligt nog... :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.