icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 februari 2017 21:35

Kopplar av och hämtar nya krafter

Blev hemmakontor idag också och riktigt skönt i vinterkylan. Till lunchen åt jag mat i köket och sedan försvann en timme in i vardagsrummet och såg på en film. Så avkopplande! Jag mår som sämst när jag inte äter ordentlig mat och inte tar min lunch. Ingen revolutionerande upptäckt egentligen och varför inte ta hand om sig själv bättre.

Imorgon ska jag vara helt ledig men på söndag måste jag jobba med en del kurser. Tuff period framöver men känns bättre när jag hittat tillbaka till mer LCHF än paleo. Ikväll modifierade jag ett recept från Kostdoktorn och har nötfärs med pesto och fårost på bänken i köket  som jag har lagat till. Ska bli morgondagens lunch och spännande att prova. Fårost går ju bra att äta enligt paleo.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.