icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 september 2016 07:10
2

Konstiga fel både på min nya våg och nya mobil

I måndags kväll åkte vi till Kista galleria med de nyinköpta sakerna som båda krånglar. Vilken service det är med öppettiderna när man tänker efter att  de har öppet ända till nio om man slutar lite senare på dagarna.

Vi började med vågen som bara lyser en stund sedan slocknar den.  Det är precis så man hinner väga sig men då får man skynda sig och så vill man ju inte ha det.. Killen på Webbhallen tyckte också det var väldigt konstigt. Jag var rädd att vågen skulle behövas lämnas in för jag vill ju ha vågen till mina fredagsvägningar - svårt att säga det som argument och inte heller något jag ville...:-)  Det var sista exemplaret så jag fick pengarna tillbaka. Då gick vi upp till Claes Ohlson och köpte en annan våg och nu står den på plats inför fredagens vägning.Perfekt!

Sedan var det mobilen som fungerar hur bra som helst förutom att alarmet inte ringer. När jag ställde in den en timme framåt ringde alarmet men inte efter tolv timmar. Minst sagt märkligt...Vill ju gärna ha mobilen som väckarklocka.

Vi gick in i Telias affär där en ung kille med tofs mitt på huvudet tog emot oss. Jag tyckte jag sett honom förut men insåg att A:s son har samma frisyr. Det är nog modernt bland ungdomarna nu. Han tyckte också det var konstigt och muttrade lite om att han inte var så bra på Windowstelefoner. Då ska du inte sälja några heller höll jag på att fräsa till för sådant är det värsta jag vet. Dock var killen duktig och tog lite tid och han googlade och hittade felet. Så avancerat att det var en inställning att mobilen inte ska ge alarm när skärmsläckaren är på och det är den ju på natten och morgonen. Lurigt och vem hade kunnat ana det samt inte så lätt att fixa till men han ordnade det.

Vi kände oss väldigt nöjda när vi åkte hem och allt var fixat. Nu ringer en trevlig melodi på morgonen när jag vaknar och vi får se hur bra vågen är...

Gillar

Kommentarer

  • 21 sep 2016 07:23
    aregnisw

    Jo du det är bra med allt det tekniska men strular det så är det inte så bra och ofta gör det ju det. Tekniken är bra men den har gått lite till överdrift så man inte kan fixa det själv längre tyvärr. Men skönt att du fick hjälp med allt ändå, jag brukar alltid får ringa till Apple när min iphone strular och jag får alltid mycket bra hjälp men jag skulle inte klara det själv. Ha en fin dag nu yes

  • 21 sep 2016 08:00
    Bella50

    Jag trodde inte du någonsin kunde " fräsa" Eleganz...😆😍👍

Logga in för att skriva en kommentar.