icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102829
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 augusti 2014 21:36
2

Konstig känsla att ringa på dörren till mitt förra hem

Idag åkte jag till en f d granne efter jobbet och vi fikade på hennes balkong. När jag såg hur fint hon bodde med balkong kan jag tänka att hur kunde jag bo så länge i min lilla lägenhet utan balkong men jag trivdes bra. Svårt med sådana tankar men jag grämer mig inte på något sätt. 

Efter det gick jag ned en trappa där jag bott tidigare och ringde på dörren. Vilken otroligt konstig känsla! Speciellt när dörren öppnades av min hyresgäst och inte längre jag som bodde där..  Jag lämnade honom nyckel till cykelboden vilket han uppskatttade. Vidare fick jag känna mig som polis då jag såg att han satt en blomkruka på fönsterbrädet utanför fönstret. Verkligen märkligt i mina ögon sett och jag förklarade att det inte får vara så då den kan ramla ned och jag blir ansvarig också. Han verkade förstå och sade att han brukade göra så med blomman när han kom hem. Fortfarande märkligt för mig och hoppas han slutar med det och han trivdes bra vad jag förstod. Träffade en annan granne på vägen hem som bor vägg i vägg och min hyresgäst är tydligen väldigt tyst och det verkar bra och precis det intryck jag fick av honom. 

Efter det tog jag en tur i Kista galleria. Härlig kroppskräm på Rituals och ögonpenna på samma ställe. Fina färger och visste inte vad jag skulle välja så det fick bli två pennor. Man får unna sig lite inför semestern..  Jag var också inne på Next och köpte söta kläder till A: s systerson som har fyllt ett år. De ska till Marocko så med tanke på värmen blev det två shorts och tshirts med roliga motiv. 

Skön känsla att komma hem fast vi inte har kommit i ordning ännu.  Trivs så otroligt bra och det är värt all möda och slit det har varit denna sommar. Drömmen om ett gemensamt hem har blivit sann. 

Gillar

Kommentarer

  • 14 augusti 2014 21:57

    Tack LissaLo! 

  • 15 augusti 2014 01:50
    utter

    Att känna sig hemma är fantastiskt! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.