icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 januari 2014 12:10
5

Kommit igång med motionen..

och nu gäller det att hitta rätt rytm i maten. Jag har lite svårt att sluta äta bröd. Funderar på om jag ska försöka hitta ett bra GI-bröd eller om jag ska utesluta det. Känns jättekul att jag har hittat mina danspass på SATS som är så otroligt roliga. Imorgon blir det zumba och jag ska även boka tid med en PT. Det kommer att hjälpa mig att komma igång med kosten. Helgen känns skön och jag jobbade hårt förra veckan men känner mig inspirerad. Nu har jag börjat dagen med lång frukost och ansiktsmask. Lyxigt.

Kommentarer

 • 19 jan 2014 12:22
  Jag äter en skiva Fazer Aktiv Råg varje frukost. (nästan) Det brödet har "bara" 37 % kolhydrat mot vanligen för bröd ca 60 %. Finns även Fazer Aktiv blandkorn, tror jag den heter. Sen finns ju även ett Lchf-bröd, men det är långt ifrån lika gott. Fast ändock fullt acceptabelt.
 • 19 jan 2014 12:35
  Krusmor
  Jag hittade ett riktigt smakligt kvargbröd här i MDs receptsida. Detta började med att jag har en son som tränar mycket och kräver protein, även jag drar ner på kolhydraterna så blev jag så glad och hitta något som smakar gott. Följden att han tränar mycket gör att det ständigt står kvargburkar i kylen. Kvargen har jag personligen lite svårt för den smakar så "torrt" så det blev startskottet för mig att börja söka recept på kvarg... för nog borde man kunna göra något nyttigt av denna så nyttiga produkt. Jepp, resultatet som jag/vi anammat här hemma r just kvargbröd. Jag kan varmt rekommendera detta recept :)
 • 19 jan 2014 12:36
  Krusmor
  ...ska väl tillägga att det är rikt på protein och mycket lite kolhydrater.
 • 19 jan 2014 12:46
  Intressant och tack för råd om bröd. Jag har slutat med LCHFbröd för jag vill inte äta något som inte är gott även om det är nyttigt. Kanske ska prova detta kvargbröd..
 • 19 jan 2014 14:17
  Jag har på mitt Ica Maxi hittat lowcarb bröd som har mycket lite kolhydrater och mer protein, mycket gott går även bra att rosta

Logga in för att skriva en kommentar.