icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 april 2017 09:46
7

Kört slut på mig själv

Har varit en tuff tid och utan att inse det har jag bara jobbat mer och mer. Långa dagar, oroliga tankar samt ingen tid för fritid.Så trött att jag knappt orkat se på teve och maten har blivit därefter. Ingen planering och mycket fikabröd. 

Jag var så trött i tisdags trots att jag varit ledig hela påsken att jag sjukskrev mig. Inget lätt beslut då det är så mycket att göra men jag var tvungen. Kan inse hur det känns när man verkigen har ett utmattningssymptom och knappt orkar komma upp ur sängen. Jag har varit trött och fått sova mitt på dagen. Lutat huvudet mot en kudde i soffan och somnat som en stock. Nu börjar jag emellertid känna mig starkare och ska ta hand om mig själv bättre.

Igår tog jag en stund på kvällen med ett avslappningspass och positiv affirmation. Jag ska fortsätta med sådant. 

Har även beställ böcker av Åse Falkman, hon som har webbsidan 56 kilo då jag tycker hon är så inspirerande. Ska börja läsa dem idag. Dagens lunch är planerad och det blir lasagne med squash. 

Nu startar resan för att må bra! 

0a015246-dea9-41a5-b2d1-d9742fea47bb.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 apr 2017 10:53

  Tack snälla LissaLo! Jag hoppas och tror att jag kan klara mig och denna trötthet har verkligen varit illavarslande. Kram tillbaka! heart

 • 22 apr 2017 16:49
  Bella50

  Jag blev riktigt orolig...massor med kramar till dig vännen ❤️❤️❤️

 • 22 apr 2017 18:30

  Tack min fina vän och många kramar tillbaka! heart

 • 22 apr 2017 20:55
  paloma

  Klokt att stoppa i tid, ta hand om dig♡

 • 22 apr 2017 21:29

  Tack snälla Paloma! 

 • 22 apr 2017 22:48

  Klot att se täcken och stoppa i tid,

  Var räd om dig, har provat att inte bromsa, kunde inte hoppa av tåget hade startat det. När målet var nåt kom livet i kapp mig. Mit set att leva kostade för mycket därför jag trivis i min stuga nu, och käner min kropp nu så kan balansera på rätt sida, När jag var ung , värderade jag andra saker före hälsan är kostsamt,

   

   

 • 23 apr 2017 10:10
  chicha

  Hoppas att du sjukskrev dig mer än en dag?! Det tar tid för kroppen att ta igen sig. 

  Jag var i ungefär samma situation strax innan påsklovet och var ledig 12 dagar. Då de gått och jag ömsom vilat och gjort roliga saker insåg jag att jag ändå inte var utvilad😜. Så jag sjukskrev mig två dagar och bara vilade. Nu har det varit helg och jag känner att livsandarna är på väg tillbaka. Ska dock inte jobba heldag imorgon. Man måste skynda långsamt.

  Ta hand om dig!

Logga in för att skriva en kommentar.