icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 november 2015 07:16
7

Klänningen räddad

Igår var en lugnare kväll och inte samma turbulens. Jag kom äntligen på svaret vad som hänt med klänningen. Jag ville fräscha till mig lite innan jag provade den efter att ha sprungit i tvättstuga men det var ingen bra idé visade det sig. Jag tog lite deo men den hann aldrig torka innan jag satte på mig klänningen och därav fläckarna. Nu ringde skräddaren igår och klänningen är fin igen och jag kan hämta den på torsdag. Härligt och man får lära sig av sina misstag.

Fastan gick bra igår men lite tufft att sluta äta redan vid tvåtiden. Jag måste äta ett bastant mellanmål känner jag för att klara kvällarna. Ikväll brytar jag fastan och äter lite lätt för jag känner att jag behöver krafter inför planering av resan. Helt otroligt att vi ska äta lunch i solen på fredag och se ut över havet LIkaså att få deltaga i ett spanskt bröllop. Vilken upplevelse och jag är väldigt förväntansfull.Vi åker tidigt på fredag morgon men jag kommer att gå på spanskakursen på torsdag kväll. Här ska tränas..

Gillar

Kommentarer

 • 18 nov 2015 07:24
  Bella50

  Åh, vad bra att stassen klarade sig 👏👏👏👏

  Spännande med bröllopet och några dagar i värmen. 🌹👍

 • 18 nov 2015 07:26
  aregnisw

  Så bra att allt fixade sig med din klänning inte lätt att hitta någon när ni snart ska resa iväg, jag avundas dig ska du veta önskar jag kunde åka iväg från kylan som nu kommit lite smått men värre lär det väl bli. Så njut nu så mycket ni bara kan och ha en härlig resa. yessmiley

 • 18 nov 2015 07:32

  Tack och ska bli så härligt med denna minisemester. Känns nästan overkligt..smiley

  Inte jättevarmt men jag tror det är som en mild höst och det blir fint.

 • 18 nov 2015 08:02

  Det jag avundas mest är att du på plats får uppleva lokalbefolkningens bröllopstraditionlaugh det måste vara en stor upplevelse. Sen att det är nere i solen är en fin bonus. Hoppas att du njuter! Skönt med klänningen!

 • 18 nov 2015 08:14

  Tack Tita och jag känner på samma sätt när det gäller bröllopet och säkert väldigt vacker ceremoni i kyrkan. Sedan också roligt med festen och maten. Spännande minst sagt..

 • 18 nov 2015 08:47
  paloma

  Det låter trevligt med bröllop, när jag var yngre var vi på semester på Cypern då hölls en bröllpsfest på hotellet där vi bodde. Vi fick sitta med och se hur dom gjorde enligt deras tradition, och det var väldigt trevligt.

  Så skönt att det löste sig med klänningensmiley

 • 19 nov 2015 09:32
  Krusmor
  Härligt! Njut ??

Logga in för att skriva en kommentar.